top of page
IMG_6740 - Copy - Copy.JPG

Запознајте ги нашите тренери!

Нашата тренерска екипа се состои од професионалци со долгогодишно искуство во базенот, и надвор од него. Професори по физичко образование, магистри во спортски менаџмент, физиотерапевти, поранешни и сегашни државни шампиони и рекордери - сите со една цел: да им помагаат на вашите деца да го научат спортот што сите го сакаме на најдобар можен начин.

IMG_3809 - Copy - Copy.jpg

Доследноста е клучна!

bottom of page