top of page
Aerial View of a Pool

Стапете во контакт

Нема оправдувања! Јавете ни се и закажете ја вашата прва лекција со некои од најдобрите експерти во областа и станете дел од елитен тим!

06A84DAB-9336-4EB6-8C28-36DBC4A9F29D - Copy - Copy.JPG

Придружете се на нашиот тим со само неколку кликања!

Пополнете го формуларот подолу и станете дел од пливачката револуција.

Контакт

Спортски центар „Борис Трајковски“

Булевар 8-ми Септември 13, Скопје 1000, Северна Македонија

071248750

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Thanks for submitting!

bottom of page