top of page

ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ

Веб-страница - Политика за приватност

Aqua Pro - Меѓународната пливачка академија („Aqua Pro“) е посветена на заштита и почитување на вашата приватност. Оваа изјава за приватност ја утврдува основата врз која ќе ги обработуваме сите лични информации што може да ги собереме за вас како посетител на www.aquaproswim.com. Ве молиме прочитајте го внимателно. Ако имате дополнителни прашања или ви требаат повеќе информации за нашата Политика за приватност, не двоумете се да контактирате на aquaproswim@gmail.com

Информации што ни ги давате

Информациите што ни ги давате доброволно со пополнување формулари на нашите веб-локации, вклучително и какви било одрекувања или сертификати за кликнување (или други обрасци што бараме од вас да ги пополните), давајќи ни визит-картичка (или слична), додека присуствувате на една од нашите настани или допишување со нас преку телефон, пошта, е-пошта или на друг начин. Може да вклучува, на пример, вашето име, адреса, адреса на е-пошта и телефонски број; информации за здравјето на вашето дете, датумот на раѓање и/или полот.

Информации што нашите веб-локации и други системи ги собираат за вас

Нашите веб-локации автоматски собираат некои информации за вас и вашата посета, вклучувајќи ја адресата на Интернет протоколот (IP) што се користи за поврзување на вашиот уред на Интернет и некои други информации како што се типот и верзијата на вашиот прелистувач и страниците на страниците што ги посетувате, Интернет Давател на услуги (ISP), печат на датум и време, страници за упатување/излез, а понекогаш и број на кликови. Тие не се поврзани со какви било информации што може лична да се идентификуваат. Целта на информациите е за анализа на трендовите, администрирање на страницата, следење на движењето на корисниците на страницата и собирање демографски информации.

Колачиња

Како и секоја друга веб-локација, оваа веб-локација користи и колачиња. Овие колачиња се користат за складирање на информации, вклучувајќи ги преференциите на посетителите и страниците на веб-локацијата до кои посетителот пристапил или посетил. Информациите се користат за оптимизирање на искуството на корисниците со прилагодување на содржината на нашата веб-страница врз основа на типот на прелистувачот на посетителите и/или други информации. Можете да изберете да ги оневозможите колачињата преку вашите индивидуални опции на прелистувачот. За да дознаете повеќе за управувањето со колачиња со одредени веб-прелистувачи, посетете ги соодветните веб-локации на прелистувачите. За информации за колачињата на нашата веб-локација и како да се откажете, прочитајте ја нашата Политика за колачиња.

Колачиња од трета страна

Покрај оние споменати погоре, трети страни може исто така да поставуваат колачиња кога ја посетувате страницата. Во некои случаи, тоа е затоа што ангажиравме трето лице да дава услуги во наше име, како што е формулар за барање. Кога вашиот прелистувач ќе се поврзе со тие трети страни, тие можат да поставуваат или читаат свои колачиња на вашиот уред и може да собираат информации за вашите онлајн активности (но не и какви било лични податоци) преку веб-локации или онлајн услуги.

Други информации

 

Ако разменувате е-пошта, телефонски разговори или други електронски комуникации со нашите вработени и другите членови на персоналот, нашите системи за информатичка технологија може да снимаат детали за тие разговори, понекогаш вклучувајќи ја и нивната содржина.

Некои од нашите простории имаат системи со затворено коло за ТВ („CCTV“) кои може да ве снимаат доколку ги посетите нашите простории, поради безбедносни и безбедносни цели.

Ако имаме деловен однос со организацијата што ја претставувате, вашите колеги или други деловни контакти може да ни дадат информации за вас, како што се вашите податоци за контакт или детали за вашата улога во врската.

 

Веб-страница - Политика за приватност

 

Понекогаш собираме информации од трети лица даватели на податоци или јавно достапни извори за спречување на перење пари, проверка на позадината и слични цели, како и за заштита на нашиот бизнис и усогласување со нашите законски и регулаторни обврски.

Како ги користиме информациите што ги собираме

 

Можеме да ги користиме вашите информации за следните цели:

 • да ви испраќаме е-пораки кои содржат маркетинг информации за кои веруваме дека ќе ги најдете релевантни и интересни;

 • да работиме, администрираме и да ги подобруваме нашите веб-локации и простории и други аспекти од начинот на кој ги спроведуваме нашите операции;

 • да ја заштитиме безбедноста на нашите простории;

 • да се осигура дека одредени материјали се обезбедуваат само на поединци во согласност со законските и регулаторните обврски;

 • да се усогласиме со нашите други законски и регулаторни обврски и да покренуваме и браниме правни барања;

 • олеснување на создавањето и безбедноста на вашата сметка на нашата мрежа;

 • ве идентификуваме како корисник во нашите услуги;

 • одговорете на вашите коментари или прашања (и нашиот тим за поддршка да обезбеди услуга);

 • ви испраќа поврзани информации, вклучувајќи потврди, фактури, технички известувања, ажурирања, безбедносни предупредувања и пораки за поддршка и административни пораки;

 • да комуницираме со вас за нашите претстојни настани и новости;

 • поврзете или комбинирајте ги со други информации што ги добиваме од трети страни, за да ни помогне да ги разбереме вашите потреби и да ви обезбедиме подобра услуга;

 • заштита, истрага и одвраќање од лажни, неовластени или нелегални активности; и/или

 • маркетинг комуникации.
  Можеме да ги комбинираме вашите информации со податоците што ги собираме од нашите продавачи и да ги користиме за да ја подобриме и персонализираме оваа веб-локација. Ако не сакате да добивате маркетиншки комуникации од нас или да учествувате во нашите програми за приспособување на реклами, ве молиме пишете на aquaproswim@gmail.com

Како ги штитиме информациите што ги собираме

 • Безбедноста на вашата приватност и информациите што ни ги давате се многу важни за нас, но не можеме да ја гарантираме или гарантираме безбедноста на какви било информации што ги пренесувате до Aqua Pro или да гарантираме дека вашите информации за ИТ инфраструктурите можеби нема да бидат пристапени, откриени, изменети. или уништени со прекршување на која било од нашите индустриски стандардни физички, технички или менаџерски заштитни мерки. Ако имате какви било прашања во врска со безбедноста на нашата страница, ве молиме контактирајте не на aquaproswim@gmail.com

Пристап и контрола на информациите што ги собираме

 • Го признаваме правото на поединецот да го контролира типот на лични информации што се собираат за него, и така нашите клиенти можат да ги гледаат, уредуваат или бришат нивните лични информации во секое време. Aqua Pro го задржува вашето

 

Веб-страница - Политика за приватност

 

Лични информации додека сте клиент и ќе ги избришете по барање. Клиентите исто така може да испратат барања за пристап до нивните лични информации преку е-пошта aquaproswim@gmail.com

Во случај личните податоци да бидат компромитирани како повреда на безбедноста, Aqua Pro веднаш ќе ги извести своите клиенти во согласност со важечкиот закон.

 

Вашите права за заштита на податоците

 

Имате право да побарате од нас копии од вашите информации, кои во повеќето случаи се бесплатни.

Имате право да побарате од нас да ги исправиме информациите што мислите дека се неточни. Исто така, имате право да побарате од нас да ги комплетираме информациите што мислите дека се нецелосни.

Имате право да побарате од нас да ги избришеме вашите информации во одредени околности.

Имате право да се спротивставите на обработката на вашите информации во одредени околности.

Имате право да побарате да ги пренесеме информациите што ни ги дадовте на друга организација или на вас, во одредени околности.

Може да побараме доказ за вашиот идентитет пред да ви ги откриеме таквите информации. Тоа е за да можеме да спречиме неовластен пристап.

 

Контактирајте не

 

Ако имате какви било прашања во врска со оваа Политика за приватност или оваа веб-локација, ве молиме контактирајте не на aquaproswim@gmail.com или по пошта на:

Аква Про - Интернационална Пливачка Академија („Аква Про“) Канцеларија: ул. Георги Димитров 11/12-14,

Поштенско сандаче: 1000,

Скопје, Северна Македонија

 

Сите промени што ќе ги направиме на оваа изјава за приватност во иднина ќе бидат објавени на нашите веб-локации на www.aquaproswim.com и исто така достапни доколку не контактирате. Проверувајте често за да видите какви било промени.

 

Согласност

 

Со користење на нашата веб-страница, вие со ова се согласувате со нашата Политика за приватност и се согласувате со нејзините Услови и правила.

bottom of page